top of page
Logo PNG högupplöst SHELL.png

Daniel Drottshage utnämnd till ny divisionschef för Inspections & surveys, Raksystems Sverige

Daniel Drottshage är från den 15 mars 2022 ny divisionschef för besiktningsdivisionen, Raksystems Sverige. Daniel är även VD för Raksystems Byggkonsultgruppen AB, som ingår i koncernen och rekryterades internt.


”Det är med stor glädje och stolthet som jag nu fortsätter resan med att utveckla våra gedigna tjänsteutbud inom besiktningsdivisionen, tillsammans med alla våra mycket kompetenta och engagerade medarbetare, säger Daniel Drottshage.”


I samband med detta utnämndes Nina Drottshage till Strategi & HR chef för Raksystems Inspections & Surveys. Vårt mål är att skapa de bästa förutsättningar för våra experter och har tillsammans en fantastisk möjlighet som företagsgrupp att växa oss ännu starkare. Nu tar vi ännu ett steg mot att bli Nordens ledande aktör för utveckling av välmående fastigheter.


För mer information kontakta: Daniel Drottshage, VD Raksystems Byggkonsultgruppen AB, +46 8 128 55 701, daniel.drottshage@raksystems.se Nina Drottshage, Strategi & HR chef, Raksystems Byggkonsultgruppen AB, +46 8 128 55 702, nina.drottshage@raksystems.seRaksystems – Bäst i Norden – varje dag! Raksystems Groups syfte är att hjälpa och bistå fastighetsägare, och andra aktörer i bygg- och fastighetsbranschen, att hålla byggnader i gott och välmående skick för att på så vis främja brukarnas, ägarnas och miljöns välbefinnande. Vi arbetar aktivt med hållbarhet i alla våra tjänster för att minska miljöpåverkan från byggnader och vi uppmuntrar våra kunder till att göra bättre val.

Raksystems grundades 1989 och vi är idag mer än 600 medarbetare i Finland och Sverige. För mer information, vänligen besök www.raksystems.se.bottom of page