top of page
Logo PNG högupplöst SHELL.png

NYHET – VI ÄNDRAR NAMN TILL RAKSYSTEMS BYGGKONSULTGRUPPEN

I april 2021 förvärvades Byggkonsultgruppen och vi blev en del i Raksystems Group, Nordens ledande aktörer för välmående fastigheter. Vi påbörjade en spännande resa tillsammans med en stark och välrenommerad aktör, och nu är det dags att ta nästa steg i integrationsprocessen, genom att lägga till Raksystems i vårt namn och byta logga. Vi kommer fortsatt att verka som tidigare genom att erbjuda våra kunder expertis och konsulttjänster för entreprenadbesiktningar i alla dess former, överlåtelsebesiktningar, kontrollansvarig PBL, TDD, underhållsplaner, skadeutredningar, vinterdriftfall, bygglovsritningar, ombud/sakkunniga vid tvister, konsultation och mycket mera.


Detta är ett naturligt steg till att förstärka samarbetet och fortsätta erbjuda ett omfattande och heltäckande tjänsteutbud där välmående fastigheter, välmående människor och välmående miljö står i fokus.Raksystems – Bäst i Norden, varje dag!


Raksystems mission är att hjälpa fastighetsägare, och andra aktörer i bygg- och fastighetsbranschen, att hålla byggnader i gott och välmående skick för att på så vis främja brukarnas, ägarnas och miljöns välbefinnande. Vi arbetar aktivt med hållbarhet i alla våra tjänster för att minska miljöpåverkan från byggnader och vi uppmuntrar våra kunder till att göra bättre val.


Raksystems Group grundades 1989 och vi är idag mer än 630 medarbetare i Finland och Sverige. För mer information, vänligen besök www.raksystems.seFör mer information kontakta:


Daniel Drottshage, VD Raksystems Byggkonsultgruppen, divisionschef Inspections & surveys Raksystems Sverige.
Comments


bottom of page